Hoi!

Om het even anders te doen heb ik in plaats van een saai PDF bestand deze kleine site gemaakt waar je alles over mij kunt vinden. Mijn CV en motivatiebrief in 1! Graag geef ik je hieronder wat meer informatie over wie ik ben, wat mijn passie is en waar ik goed in ben. Zo hoop ik je nieuwsgierig te maken en me uit te nodigen voor een gesprek waar ik dan (hopelijk in real life) nóg meer kan vertellen over wie ik ben en wat ik te bieden heb. Veel leesplezier!

Mijn bazen

over mij

Mooi die aanbevelingen,

maar wie ben ik nu eigenlijk?

Ik ben iemand die graag groeit op het gebied van social media, content en sportmarketing. Zodra ik op kantoor ben gaat het licht aan en ben ik een aanwezige kracht die hard werkt. Ik ben flexibel, proactief en altijd in voor een goed gesprek. Mijn ideale job bestaat uit het bedenken en uitvoeren van gave (sport)marketingcampagnes. Met een gloednieuw diploma op zak hoop ik een toffe baan te vinden waar ik mijn passie voor social media en marketing in kwijt kan! Oja en verder houd ik van sport, nieuwe uitdagingen en socializen.

Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar een uitdagende fulltime functie bij een mooie organisatie. Mijn opleiding en werkervaring in sport, marketing en communicatie in combinatie met mijn enthousiasme kunnen een waardevolle toevoeging zijn voor jouw team! De wereld van social media kent (bijna) geen geheimen meer voor mij. Zo blijf ik mezelf actief ontwikkelen en lees ik boeken als LinkedIn Power van Marjolein Bongers in één teug uit. Ik ben communicatief vaardig en zeer klantgericht (lees: veel horeca en winkel ervaring). Graag werk ik ergens waar ik veel kan leren en waar ik mijn enthousiasme kwijt kan. Mijn voorkeur gaat uit naar een uitdaging in de sportwereld.

Cijfers liegen niet

 • 2

  jaar werkervaring

  in marketing, communicatie en sport
 • 100

  procent vastbesloten

  om een mooie marketing baan te vinden

Opleiding

Master Communicatie en Informatie wetenschappen - Tilburg University
2018-2020

Specialisatie in Bedrijfscommunicatie en Digitale Media.

Thesis

Mijn thesis ging over sociale verbondenheid en eenzaamheid op het werk en of interne social media het gebrek aan face-to-face contact op het werk kunnen compenseren.

Behaalde vakken

Social Media Marketing, Social Media at Work, Social Media Analytics, Resistance & Persuasion, Mobile Media & Society, Online Public Relations, Webcare, Data & Misinformation, Design & Analysis Questionnaire (de gehele master was in het Engels).

Meer weergeven
Speco Sportmarketing en Management - Fontys Tilburg
2013-2016

Opleiding voor commerciële economie in de sport.

Meewerkstage bij Sportformule Eindhoven

Binnen deze stage heb ik een onderzoek uitgevoerd naar de vitaliteit onder Eindhovense sportverenigingen en heb ik bij meerdere evenementen geholpen.

Afstudeerstage bij ATO-GEAR

Bij ATO-GEAR heb ik een strategisch marketing plan geschreven voor Arion, de wearable van ATO-GEAR die de volgende generatie hardlopers helpt hun techniek te verbeteren om sneller, langer en veiliger te rennen. Ook heb ik hier ondersteund bij de marketing werkzaamheden.

Honours programma Speco

Tijdens de opleiding heb ik een extra programma gevolgd voor studenten zonder studie achterstand waar interessante sprekers, onderwerpen en activiteiten gericht op sportmarketing en media werden aangeboden. Hier heb ik een extra diploma voor mogen ontvangen.

Meer weergeven
VWO - Jacob-Roelandslyceum
2007-2013

Profiel Economie & Maatschappij.

Meer weergeven

Werkervaring

Marketing en communicatie - VVA-informatisering
Februari 2019 - Juni 2020

VVA-informatisering is een innovatief en onafhankelijk
informatiseringsbureau op het snijvlak van organisatie en ICT. Bij VVA was ik verantwoordelijk voor de marketing en communicatie werkzaamheden.

 • Contentmarketing
 • Social Media (Marketing)
 • Offline marketing
 • (Web)design
Meer weergeven
Brand ambassador - Cip marketing
November 2018 - Mei 2020

Cip marketing staat voor creatieve concepten en uitvoeringen op topniveau in retail-, event- en merkcommunicatie. Binnen Cip marketing ben ik actief geweest als brand ambassador voor de merken Adidas en Reebok. Voornamelijk op evenementen zorgden we voor een ultieme klantbeleving en verrichte ik marketing en promotie werkzaamheden. In 2019 ben ik bijvoorbeeld actief geweest bij het WK Hockey in Antwerpen voor Adidas Hockey.

Meer weergeven
Horeca en hospitality - Meerdere werkgevers
2010-2020

Meer dan 10 jaar ben ik werkzaam geweest in de horeca en hospitality sector. Van drankjes serveren tot afwassen en van bartopper tot hostess op evenementen, bij meerdere werkgevers, waaronder uitzendbureau Onze Zaak 2.0, heb ik veel ervaring opgedaan. Hier heb ik veel van geleerd en hier komt ook zeker mijn klantgerichte houding vandaan.

Meer weergeven
Verkoopmedewerker - MediaMarkt
November 2016 - Oktober 2018

Bij de MediaMarkt ben ik 2 jaar werkzaam geweest als verkoopmedewerker op de afdeling Klein Huishoudelijk. Koffiezetapparaten, strijkijzers, wasmachines maar ook klantenkaarten en abonnementen, ik hielp klanten graag om het juiste product te vinden en ze van advies te voorzien.

Meer weergeven

Skills

Handig

Let's take off!

Kun jij iets voor mij betekenen of wil je meer weten? Graag zou ik mijn CV en motivatie toelichten in een persoonlijk gesprek.

Kom in contact

Bel of mail me gerust!

Roos van Bommel

Gemotiveerde marketeer